STIREA ZILEI 8 septembrie 2017

A început construcția primului bloc de locuințe din ansamblul Fortuna Park

de Covasna Media | 4494 vizualizări

După foarte mulți ani, peisajul imobiliar din Sfântu Gheorghe este pregătit să se îmbogățească, în sfârșit, cu noi locuințe, odată cu demararea construcției complexului de apartamente Fortuna Park. Investiția este una autohtonă, compania Fortuna Park SRL aparținând omului de afaceri harghitean Csergő Zsolt. Proiectul din Sfântu Gheorghe urmează celui ce poartă același nume în Miercurea Ciuc, acolo unde prima construcție a fost finalizată în 2011.

Construcția a început la sfârșitul lunii august și ne așteptăm să se finalizeze în luna mai a anului viitor, când vom începe să dăm în folosință apartamentele primilor proprietari. E vorba despre 31 de apartamente, cu suprafețe între 48 și 101 metri pătrați”, declară Csergő, care a mai precizat că în primăvara anului viitor vor începe lucrările și pentru celelalte blocuri din proiect, cererea în Sfântu Gheorghe fiind ridicată în această perioadă.

Proiect cu capital 100% autohton și constructori locali

Dezvoltatorul proiectului a ținut să sublinieze că proiectul va avea un impact pozitiv în zonă și prin faptul că toate lucrările de construcție și amenajare sunt realizate cu companii locale, iar la proiect vor munci oameni din Sfântu Gheorghe și împrejurimi. „Modelul acesta de business este important pentru noi. Dezvoltăm comunitățile în care investim, oferim lucrări companiilor locale, iar proiectul asigură un loc de muncă pentru câțiva ani pentru numeroși localnici care lucrează pentru aceste companii. Capitalul este local, iar într-o bună măsură el se întoarce în comunitate. În felul acesta, oferim mai mult decât apartamente noi și un stil de viață diferit, oferim un plus economiei din zonă”, explică proprietarul Fortuna Park.

Construcția celui de-al doilea bloc programată pentru primăvara lui 2018

Deși proiectul abia a demarat, cererea de pe piață s-a dovedit a fi foarte mare, fapt pentru care deja 70% din apartamentele primului bloc sunt vândute. Csergő Zsolt spune că piața covăsneană are în acest moment un deficit de ofertă, motiv pentru care prețul apartamentelor vechi este unul nerealist de mare. „Oamenii vor avea alternativa unor apartamente noi, cu facilități moderne, norme de siguranță și de calitate mult peste cele ale construcțiilor vechi, dar la prețuri realiste, comparabile cu cele ale locuințelor aflate în vânzare pe piață”, explică investitorul.

Complexul Fortuna Park oferă pe lângă apartamentele menționate parcare exterioară corect dimensionată și garaje subterane pentru proprietari, blocurile beneficiază de lift și de spații comune destinate exclusiv locatarilor. „Confortul și facilitățile Fortuna Park sunt diferite de orice există pe piața locală. În afară de faptul că se vor bucura de proximitatea imediată a ștrandului, locatarii noștri vor avea loc de joacă pentru copii, dar și sală de fitness cu acces exclusiv. Ei vor achiziționa nu doar o locuință, ci și posibilitatea unui stil de viață diferit”, a adăugat investitorul.

Confort, siguranță și calitate

Întrebat care sunt criteriile cele mai importante pe care se bazează proiectul Fortuna Park, Csergő Zsolt ne-a răspuns: „Confort, siguranță și calitate. Materialele folosite la construcție sunt materiale de cea mai bună calitate, apartamentele sunt personalizate, deci atât structura apartamentului cât și finisajele interioare vor putea fi stabilite împreună cu viitorul proprietar pentru ca acesta să beneficiez de confort maxim conform așteptărilor sale. Suntem foarte atenți la aspectele ce țin de siguranță și calitate – primele apartamente vor fi cartea noastră de vizită și vor determina ca și viitorii proprietari să-și dorească să locuiască aici”.

Pentru detalii referitoare la complexul Fortuna Park și despre apartamentele puse în vânzare, doritorii pot vizita pagina web www.fortunapark.ro sau pot apela numărul de telefon 0741900800.

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.