SPORT 29 mai 2013

Ziua Copilului va fi sărbătorită și la CSM

de Székely Emőke | 493 vizualizări

Clubul organizează mai multe competiții pentru cei mici

Un cros, un campionat de minifotbal, meciuri de handbal, dar și o demonstrație de arte marțiale – toate vor avea loc pe data de 1 Iunie, de Ziua Copilului, la Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe.

Organizatorul evenimentului, George Carcadia, ne-a declarat că va organiza concursurile în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, iar copiii vor primi diplome, cupe, dar și dulciuri.

Crosul copilului va avea loc de la ora 11, iar înscrierile (gratuite) se fac la stadion începând cu ora 10. „Concursul se va desfășura pe categoriile clasele 1-2, clasele 3-4, fete și băieți. Cei mai mici vor parcurge o distanță de 400 de metri, iar cei mai mari de 600 de metri” – explică George Carcadia.

Campionatul de mini fotbal va reuni 5 echipe din Sfântu Gheorghe, Prejmer și Brașov, iar programul partidelor este următorul: 9:00 Junior Soccer Alb – AS Prejmer, 9:35 Bența Brașov – Viitorul Sfântu Gheorghe, 10:10 Junior Soccer Albastru – AS Prejmer, 10:45 Junior Soccer Alb – Bența Brașov, 11:20 Junior Soccer Albastru – Viitorul, 11:55 AS Prejmer – Bența Brașov, 12:30 Junior Soccer Alb – Viitorul, Junior Soccer Albastru – Bența Brașov, 13:40 AS Prejmer – Viitorul, 14:10 Junior Soccer Alb – Junior Soccer Albastru.

De la ora 14:30 sportivii secției de arte marțiale a CSM Sfântu Gheorghe, conduși de Petru Olteanu, vor face o demonstrație pentru copii, după care urmează două partide de handbal: de la ora 15 va juca echipa de fete junioare 4 a CSM cu Dinamo Brașov, după care la ora 16 vor intra pe teren juniorii 4 ai CSM contra echipei de băieți Dinamo Brașov.

„Va fi o zi frumoasă pentru copii și ne bucurăm că prin bunăvoința lui Aurel Bote le putem face ziua mai dulce la propriu acestor copii” – a concluzionat George Carcadia.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.