SPORT 9 aprilie 2013

Victorie sângeroasă pentru FC Sepsi

de Székely Emőke | 738 vizualizări

Echipa de futsal din Sfântu Gheorghe, FC Sepsi, a învins cu scorul de 4-1 Progresul Focșani în partida contând pentru cea de a 20-a etapă a Ligii I. Spectatorii prezenți duminică seara la Sala Sporturilor „Szabó Kati” au fost martorii unei partide dure, cu multiple intervenții ale medicilor.

Mai întâi portarul Grigoraș și-a spart nasul la o intervenție, apoi Mate s-a ciocnit cu unul dintre jucătorii moldoveni. Mate s-a ales cu bărbia spartă, iar jucătorul Focșaniului s-a accidentat la cap. Așadar medicii, dar și personalul responsabil cu ștergerea podelei a avut de lucru.

Cei de la Progresul s-au apărat agresiv, astfel FC Sepsi a ajuns mai greu la poarta acestora, însă tactica impusă de antrenorul Jakab Zoltán a dat roade. În prima repriză au înscris Csoma și Miklós, apoi în partea a doua a jocului Bujdosó și Bocz au dus scorul la 4-0. Oaspeții au reușit să marcheze golul de onoare, astfel tabela a fost închisă la 4-1.

Joi echipa locală va juca tot cu Progresul Focșani, de această dată în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. Partida va avea loc tot în Sala Sporturilor „Szabó Kati”, începând cu ora 18.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.