SPORT 14 aprilie 2013

Victorie lejeră pentru FC Sepsi

de Székely Emőke | 714 vizualizări

Echipa de futsal din Sfântu Gheorghe, FC Sepsi, a reușit să se califice în semifinalele Cupei României după ce joi seara a trecut fără probleme de Progresul Focșani. Partida contând pentru sferturile de finală ale competiției a avut loc în Sala Sporturilor „Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe, iar cei în jur de 500 de spectatori au avut parte de o ploaie de goluri din partea gazdelor, care au reușit să marcheze de 12 ori, în timp ce sportivii de la Focșani au învins de 3 ori portarii alb-verzilor, scorul final al partidei fiind de 12-3.

Înfrângerea din meciul de campionat de duminica trecută i-a cam lăsat fără vlagă pe jucătorii din Focșani, aceștia n-au arătat mai nimic pe terenul din Sfântu Gheorghe, astfel după primele minute de joc miza nu a fost victoria, ci mai degrabă diferența de goluri. Scorul la pauză a fost de 7-2, iar în urma celor 40 de minute de joc tabela s-a încheiat la 12-3. Marcatorii gazdelor au fost: Țicalo, Paul Alin, Mánya (2), Csoma (2), Mihály (5), Miklós.

În semifinalele Cupei României s-au calificat echipele: FC Sepsi, City Us Târgu Mureș, CSMS Iași și Clujana Cluj Napoca. Tragerea la sorți va avea loc la sfârșitul lunii.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.