SPORT 19 octombrie 2014

Victorie importantă pentru FC Sepsi

de Székely Emőke | 518 vizualizări

Rivera și Pânzaru au marcat câte două goluri și au adus astfel 3 puncte importante echipei FC Sepsi în cadrul celei de-a șaptea etape a Ligii I la futsal. Alb-verzii au primit vizita echipei Dunărea Călărași, și după 40 de minute de joc dinamic au câștigat cu scorul de 4-0 (3-0).

Rivera a fost cel care l-a învins prima dată pe portarul din Călărași, în minutul 5 al partidei, apoi Pânzaru a mărit avantajul gazdelor câteva minute mai târziu. Înainte de pauză același Rivera a marcat un gol contestat de oaspeți, mingea a lovit bara de două ori, apoi a intrat în poartă pentru puțin timp. Banca celor din Călărași a protestat intens, însă spiritele s-au calmat la pauză, când înregistrarea video a confirmat că într-adevăr golul a fost valabil.

După pauză Pânzaru a mai marcat un gol în minutul 24, după care tabela nu s-a mai schimbat, însă spectatorii nu s-au plictisit, au fost ocazii frumoase la ambele porți. Importante sunt însă cele 3 puncte pe care FC Sepsi le-a obținut, iar în următoarea etapă va încerca să ia altele de la Iași.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.