SPORT 4 martie 2014

Victorie importantă pentru FC Sepsi

de Székely Emőke | 760 vizualizări

Echipa de futsal din Sfântu Gheorghe, FC Sepsi, a reușit să câștige derby-ul etapei a 16-a a Ligii I, contra United Galați. După ce în tur alb-verzii s-au impus pe teren propriu cu 3-2, marți au reușit să obțină cele 3 puncte puse în joc și în deplasare, unde au câștigat cu 4-2. Covăsnenii erau practic obligați să câștige pentru a mai recupera din handicapul de 9 puncte față de Galați.

Scorul a fost deschis de Gustavo Redondo în minutul 6, după care gazdele au egalat, iar la pauză tabela arăta 1-1. În partea a doua a jocului Galați și-a creat un avantaj minim, după care același Redondo a readus egalitatea. În minutul 30 Máté a învins portarul gălățean, și astfel FC Sepsi conducea cu 3-2, apoi Sanchez a închis tabela, scorul final fiind United Galați – FC Sepsi 2-4.

Trebuie remarcat jocul excelent al lui Grigoraș, care și-a salvat echipa de multe ori prin intervenții spectaculoase, mai ales în prima repriză.

În următoarea etapă FC Sepsi va juca pe teren propriu contra Clujana Cluj Napoca, duminică la Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Zoltan, 5 martie 2014
Meciul va fi sambata de la 18.
Emoke, 4 martie 2014
Conform datelor de la FRF, la ora 18 în Sala Sporturilor "Szabó Kati". Dar vom scrie exact vineri (se mai întâmplă să se schimbe).
Robi, 4 martie 2014
La ce ora se joaca Duminica ? Vin si eu cu baietii la galerie ! Ce tare, sunt Galatean si Iubesc Clujul dar am trait in Sfantu Gheroghe deci HAI SEPSI FC!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.