SPORT 3 noiembrie 2013

Victorie categorică la Timişoara

de Székely Emőke | 535 vizualizări

Echipa de baschet Sepsi-SIC se pregătește de FIBA Cup

Echipa de baschet feminin Sepsi-SIC a reușit să obțină o nouă victorie în Liga Națională. Fetele conduse de antrenorul Déri Csaba s-au impus categoric pe terenul echipei Bega Danzio Timișoara, scorul partidei fiind 51-92. Victoria este importantă și pentru moralul fetelor, pe care le așteaptă prima partidă din competiția europeană FIBA Cup.

La Timișoara, Sepsi-SIC și-a construit un avantaj considerabil în prima parte a meciului, au câștigat 3 din cele 4 sferturi, scorul ultimelor 10 minute fiind egal. Cele mai multe puncte au fost marcate de Prahalis (27), respectiv Marjanovic (14).

În campionat Sepsi-SIC va juca în următoarea etapă la Alba Iulia, pe data de 9 noiembrie, însă până atunci, miercuri, va primi vizita echipei Tarsus Belediyespor din Turcia, în prima manșă a FIBA Cup. Partida va începe de la ora 19 în Sala Sporturilor „Szabó Kati”. Anul acesta Sepsi-SIC este singura echipă din România care evoluează în această competiție europeană, obiectivul propus fiind acela de a avea jocuri bune contra echipelor importante de pe bătrânul continent.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.