SPORT Acum 2 zile, 21 ore

ULTIMĂ ORĂ! Sepsi OSK se desparte de antrenorul Bernd Storck

de Iulia Drăghici - Taraș | 616 vizualizări

Sepsi OSK a anunțat joi că se desparte de antrenorul Bernd Storck. 

„Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Bernd Storck.

Bernd Storck a preluat conducerea tehnică a echipei Sepsi OSK în noiembrie 2023. Tehnicianul german, în vârstă de 61 de ani, a condus echipa noastră în 32 de meciuri oficiale, 12 victorii, 8 remize și 12 înfrângeri fiind rezultatele obținute.

Pe această cale dorim să-i mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și îi urăm mult succes în continuare!”, scrie într-o postare publicată pe pagina de Facebook. 

În mai, clubul de fotbal anunța că antrenorul principal Bernd Storck şi-a prelungit contractul cu clubul Sepsi OSK până în vara anului 2025, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon datorită rezultatelor de până atunci. 

Antrenorul a venit în Sfântu Gheorghe la finele anului 2023. Printre performanțele sale era amintit atunci faptul că a condus naţionala Ungariei timp de doi ani (2015-2017), iar apoi a pregătit echipe de club din Belgia (Mouscron, Cercle Brugge, KFC Genk, KAS Eupen și KV Kortrijk) și Slovacia (Dunajska Streda). De asemenea, a fost selecţioner al naţionalei Kazahstanului, în perioada 2008-2010. 

În ceea ce privește situația actuală a echipei, în etapa a 8-a din Superliga, Sepsi OSK a suferit cea de-a patra înfrângere consecutivă, în deplasare la Oțelul Galați. Alb-roșii se află pe poziția a 12-a în clasament. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.