SPORT Acum 1 zi, 3 ore

A patra înfrângere consecutivă

de Marius Raczek | 204 vizualizări

În etapa a 8-a din Superliga, Sepsi OSK a suferit cea de-a patra înfrângere consecutivă, în deplasare la Oțelul Galați, astfel că alb-roșii au coborât până pe poziția a 11-a în clasament.

Partida a început cu întârziere, porțile de pe stadionul din Galați neavând înălțimea regulamentară. Problema s-a remediat, dar acest aspect nu a împiedicat-o pe Oțelul să-şi creeze ocazii, care în minutul 22 s-au și concretizat. Cisotti a centrat în careul mic, Niczuly a reușit să respingă doar până în piciorul lui Pop care a deschis scorul. Gazdele puteau să se desprindă, dar Niczuly a respins șutul lui Cisotti, apoi Lameira a reluat peste poartă. Cu trei minute înainte de pauză, același Pop și-a trecut în cont dubla personală, reluând din fața porții o centrare a lui Tomasevic.

După reluare Debeljuh a amenințat poarta gazdelor, dar Popescu a fost la post. A urmat o mare ocazie pentru Matei, dar șutul acestuia a șters transversala pentru a trece peste poartă. Au urmat două oportunități pentru Teles, dar și ocazia lui Tănasă, în cele din urmă partida terminându-se cu rezultatul de 2-0 pentru Oțelul Galați.

Sepsi OSK a ajuns la patru înfrângeri consecutive și, până la finalul acestei runde, a coborât pe poziția a 11-a în clasament. Etapa următoare alb-roșii vor primi vizita echipei FC Botoșani, la Sfântu Gheorghe, într-o nouă partidă pe muchie de cuțit.

Superliga, Etapa 8

Oțelul Galați-Sepsi OSK 2-0 (2-0)

Arbitru: Florin Andrei, Asistenți: Mircea Orbuleț, Cosmin Bojan

A marcat: Pop (22’, 42’)

Cartonașe galbene: Cisotti (51’), Juric (65’) – Kecskés (35’), Ștefan (79’)

Oțelul: I. Popescu – D. Maftei (Tănasă 67’), Cisse, Stefanovic, Tomasevic – Cisotti (Chira 89’), Zivulic, Lameira (Teles 58’) – Maciel (Adăscăliței 58’), Juric, A. Pop (Djuric 67’). Antrenor: Dorinel Munteanu

Sepsi OSK: Niczuly – Oteliță (Oroian 46’), Bardea, Ciobotariu, F. Ștefan – Alimi, Kecskés (Coman 46’), Mino (Neskovic 75’), Kallaku (Oberlin 46’) – C. Matei, Debeljuh. Antrenor: Bernd Storck

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.