SPORT 22 mai 2024

Bernd Storck şi-a prelungit contractul cu Sepsi OSK

de Daniela Luca | 1516 vizualizări

Clubul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a anunţat, miercuri, că antrenorul Bernd Storck şi-a prelungit contractul. Patronul echipei, ​​Diószegi László, a declarat că decizia a fost luată în baza performanțelor tehnicianului.

„Istoria continuă! Antrenorul principal Bernd Storck şi-a prelungit contractul cu clubul Sepsi OSK până în vara anului 2025, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon”, a anunțat echipa pe pagina de Facebook.

Bernd Storck a preluat conducerea tehnică a echipei în noiembrie 2023, după ce a fost reziliat contractul cu antrenorul Liviu Ciobotariu.

„Clubul a prelungit contractul datorită rezultatelor și a muncii împreună. N-am pus niciodată problema să nu prelungim, dar a trebuit să semnăm actele. Ne-am înțeles de mult că o să prelungim și mergem mai departe. Rezultatele sunt cele care vorbesc în cazul antrenorilor și eu cred că au fost rezultate foarte bune. A demonstrat că este un bun antrenor, un bun organizator și sperăm că la anul o să reușim să facem să fie la fel de bine sau chiar și mai bine”, a spus, pentru redacția noastră, patronul ​​echipei, Diószegi László.

De când a bătut palma cu Sepsi, Storck a condus echipa în 24 meciuri oficiale, 23 în campionat și unul în Cupa României, notează digisport.ro. Dintre acestea, 10 au fost victorii, 6 remize și 8 înfrângeri.

Antrenorul (61 de ani) a condus naţionala Ungariei timp de doi ani (2015-2017), iar apoi a pregătit echipe de club din Belgia (Mouscron, Cercle Brugge, KFC Genk, KAS Eupen și KV Kortrijk) și Slovacia (Dunajska Streda). De asemenea, a fost selecţioner al naţionalei Kazahstanului, în perioada 2008-2010.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.