SPORT 20 ianuarie 2014

Turneul de hochei de la Târgu Secuiesc a fost un succes

de Székely Emőke | 662 vizualizări

Peste 240 de copii au participat la turneul de hochei „Memorialul Bogyán János”, organizat de CS Pinguinii Regali din Sfântu Gheorghe. Competiția destinată copiilor U8 și U10 ani a avut loc la patinoarul artificial din Târgu Secuiesc, pentru că planul inițial, acela de a organiza un festival pe lacul de la Reci, nu a fost posibil din cauza condițiilor meteo.

La eveniment au participat în total 15 echipe din Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Brașov, Galați, Buzău, Miercurea Ciuc și Sântimbru (HR). Dat fiind faptul că la aceste categorii nu se ține cont de scor, toți participanţii au fost câștigători. Cel mai tânăr sportiv al turneului a fost nepotul lui Bogyán János, Patrick, care are doar 3 ani şi jumătate, dar se pare că a moștenit talentul bunicului.

„Le mulțumim tuturor celor care au participat la acest turneu și au contribuit la succesul lui: sportivi, antrenori, părinți, spectatori, precum și sponsorilor: Bertis, Brutăria Lordok, RGT, Király Trans, Plantavit, Gercomp, Novotech, Multi Nr” – a declarat președintele CS Pinguinii Regali, Kernászt Huba.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.