SPORT 27 octombrie 2013

Trei medalii pentru trialiștii din Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 643 vizualizări

Sportivii Orbán-Barra Gábor și Pásztor Csaba Attila au participat la sfârșitul săptămânii la un concurs de trial la Iași, de unde s-au întors cu 3 medalii. Gabi a terminat pe locul 2 la categoria elite, și a câștigat competiția de dual trial, pe când Attila a câștigat argintul la categoria seniori.

„A fost ultima noastră competiție din acest sezon. În ceea ce privește organizarea, aceasta a fost mai bună decât în anii trecuți la Iași, însă au fost câteva nereguli, s-au mișcat niște elemente care nu au fost fixate bine, ceea ce m-a cam speriat, și probabil și de asta nu am luat aurul la elite” – ne-a declarat Orbán-Barra Gábor.

Cei doi sportivi ne-au mai spus că și-ar dori ca cineva să îi ajute pe timp de iarnă cu o sală de antrenamente. Gabi spune că ar avea nevoie de o sală cu puțină încălzire și acces la electricitate, restul l-ar rezolva ei. „Este foarte important să avem o continuitate în antrenament, iar pe timp de iarnă nu ne putem antrena afară. Astfel o sală este esențială pentru noi, și sperăm ca cineva să ne ajute” – este de părere Gabi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.