SPORT 16 martie 2014

Trei judoka de la CSM Sfântu Gheorghe s-au calificat la Campionatele Naţionale

de Székely Emőke | 743 vizualizări

La acest sfârșit de săptămână, secția de judo a CSM Sfântu Gheorghe a participat cu 8 sportivi pregătiți de antrenorul Petru Oltean la etapa de zonă a Campionatelor Naționale de Judo U21 ani desfășurată în Târgu Secuiesc.

La această competiție sportivă au avut drept de participare primii 4 sportivi calificați la etapele județene, reprezentând cele 14 județe aparținând Zonei C, respectiv: Bacău, Botoșani, Brăila, Buzău, Covasna, Constanța, Harghita, Galați, Iași, Suceava, Tulcea, Neamț, Vaslui și Vrancea. La finala pe țară s-au calificat primii 5 sportivi la fiecare categorie.

De la CSM Sfântu Gheorghe s-au calificat la finala pe țară trei sportivi: Andreea Lupu -70 kg feminin locul 3, Alin Păncescu +100 kg masculin locul 3 și Cristian Oprea -81 kg masculin locul 5.

„Și restul echipei a avut o evoluție bună, chiar dacă unii dintre sportivi au fost pentru prima dată la o competiție de judo. Având în vedere nivelul competiție sunt mulțumit de evoluția sportivilor mei, chiar daca se putea mai mult” – a declarat antrenorul Petru Oltean.

CSM Sfântu Gheorghe face înscrieri gratuite la secția de judo performanță, doritorii fiind așteptați la sala de judo de la Șoala Generală „Nicolae Colan” din Sfântu Gheorghe, sau pot suna la telefon 0736396979, 0744378469, 076027621.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.