SPORT 1 iunie 2023

Trei jucători au părăsit lotul echipei Sepsi OSK

de David Leonard Bularca | 1021 vizualizări

Dimitrov Radoslav, Anass Achahbar și Enriko Papa nu mai fac parte din lotul echipei Sepsi OSK, a anunțat clubul. Într-o postare pe Facebook, reprezentanții Sepsi OSK le urează celor trei jucători mult succes în carieră.

Anunțul clubului covăsnean a fost făcut joi, 1 iunie.

„Schimbări în lotul echipei

Jucătorii Dimitrov Radoslav, Anass Achahbar și Enriko Papa nu mai fac parte din lotul Sepsi OSK.

Dimitrov Radoslav, în vârstă de 34 de ani, timp de 4 ani a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei noastre, Anass Achahbar, în vârstă de 29 de ani, s-a alăturat lotului Sepsi OSK în iarna anului 2020, iar Enriko Papa, în vârstă de 30 de ani, a sosit în luna februarie a acestui an sub formă de împrumut, până la finalul sezonului 2022-2023.

Pe această cale, dorim să le mulțumim celor trei jucători pentru perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în continuare”, au anunțat reprezentanții Sepsi OSK.

Tot zilele acestea este de așteptat ca Sepsi OSK să anunțe și numele noului antrenor al echipei, după plecarea lui Cristiano Bergodi.

Bergodi a fost antrenor principal la Sepsi OSK din octombrie 2021. În sezonul trecut a câștigat play-out-ul și a jucat în preliminariile Conference League, iar în stagiunea actuală a calificat echipa în play-off.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.