SPORT 27 mai 2023

Cristiano Bergodi se desparte de Sepsi OSK

de Daniela Luca | 1457 vizualizări

Antrenorul principal al Sepsi OSK, Cristiano Bergodi, nu își va prelungi contractul, care expiră la finalul sezonului, anunță reprezentanții clubului. Sub conducerea sa, Sepsi OSK a câștigat de două ori Cupa României și o dată Supercupa. Vineri, la două zile după finala de la Sibiu, Sepsi a sărbătorit alături de fani în Sfântu Gheorghe, iar în timpul discursului ținut de Cristiano Bergodi, suporterii i-au cerut acestuia să rămână alături de echipă. 

„În timpul unei întâlniri personale cu conducerea Sepsi OSK, Cristiano Bergodi a explicat că are nevoie de noi provocări. Totodată, vor înceta, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorul secund Luigi Ciarlantino și preparatorul fizic Ionel Colonel. Sub conducerea lui Cristiano Bergodi, Sepsi OSK a câștigat de două ori Cupa României și o dată Supercupa.

Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!”, anunță reprezentanții clubului pe pagina de Facebook.

Vineri, echipa a sărbătorit împreună cu suporterii victoria de la Sibiu. Antrenorul Cristiano Bergodi a ținut un scurt discurs pe scenă, iar fanii l-au aplaudat și i-au spus în cor „Nu pleca!”.

„Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de noi miercuri seară, la Sibiu. Vreau să mulțumesc principalilor actori, băieților mei. Ei sunt cei care ne-au adus o bucurie mare miercuri seară. A fost o seară frumoasă la Sibiu, sincer. Am trăit cu emoții, dar avem jucători foarte buni, care au adus pentru al doilea an consecutiv Cupa României. Cred că e o performanță extraordinară pentru acest oraș. Nu mai știu ce pot să vă spun. Numai să vă mulțumesc, pentru că e frumos tot ce am făcut în acest an competițional. (...) Am făcut un play-off așa și așa, dar am luptat întotdeaua cu echipele bune și cred că trebuie să fiți mulțumiți de ei. Atât am putut, dar eu zic că băieții au evoluat bine”, a spus vineri, în fața echipei și a publicului, Cristiano Bergodi.

Italianul a fost antrenor principal la Sepsi OSK din octombrie 2021. În sezonul trecut a câștigat play-out-ul și a jucat în preliminariile Conference League, iar în stagiunea actuală a calificat echipa în play-off.

Sursă foto: Sepsi OSK/Facebook. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.