SPORT 25 februarie 2011

Show cu snowboard la Şugaş-Băi

de Monica Vrânceanu | 681 vizualizări
Sâmbătă, la Şugaş-Băi sunt aşteptaţi toţi pasionaţii snowboardului, pentru a lua parte la Ziua Snowboardului, organizată de Clubul Jaxtrem din Sfântu Gheorghe. Toţi cei care iubesc sportul cu placa vor beneficia, sâmbătă, de teleschi gratuit pe pârtia mare de la Şugaş-Băi, Clubul Jaxtrem dorind să realizeze, cu această ocazie, o evidenţă a snowboardiştilor din judeţ. Potrivit reprezentantului Clubului, Jacko - Balint Gyula

Sâmbătă, la Şugaş-Băi sunt aşteptaţi toţi pasionaţii snowboardului, pentru a lua parte la Ziua Snowboardului, organizată de Clubul Jaxtrem din Sfântu Gheorghe.

Toţi cei care iubesc sportul cu placa vor beneficia, sâmbătă, de teleschi  gratuit pe pârtia mare de la Şugaş-Băi, Clubul Jaxtrem dorind să realizeze, cu această ocazie, o evidenţă a snowboardiştilor din judeţ. Potrivit reprezentantului Clubului, Jacko - Balint Gyula, la eveniment sunt aşteptaţi cel puţin 50 de snowboardişti, însă estimările arată că pasionaţii acestui sport sunt mult mai mulţi.

„Este o întâlnire dedicată celor care practică snowboardul şi, pe lângă completarea unor formulare prin care vom realiza o evidenţă a acestora, vom organiza şi câteva concursuri”, a explicat Jacko, acesta spunând că snowboardul este preferat schiului în special de către tineri, deoarece oferă mai multă libertate de mişcare şi, evident, mai multă adrenalină.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
vasi, 25 februarie 2011
Stie careva daca e vreun autobuz din Sfantu spre sugas bai? Daca da de unde pleaca si la ce ora?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.