SPORT 15 ianuarie 2015

Sfântu Gheorghe ar putea găzdui Final Four-ul Cupei României la Baschet Feminin

de Székely Emőke | 651 vizualizări

Președintele clubului de baschet Sepsi-SIC, Miklós Zoltán, spune că cei din conducere sunt mulțumiți de rezultatele de până acum în actuala ediție de campionat. Nici nu e de mirare, pentru că echipa Sepsi-SIC este în fruntea clasamentului Ligii Naționale și s-a calificat în Final Four-ul Cupei României.

„Am reușit aceste rezultate cu un buget limitat, care nu este – recunoaștem – de top 3, și cu doar 4 jucătoare străine. Rezultatele noastre de până acum ne demonstrează faptul că obiectivele stabilite la începutul sezonului au fost realiste: avem șansă la o medalie și putem fi o echipă reprezentativă a acestui campionat. Avem parte de un campionat mult mai echilibrat decât precedentele, sunt 2-3 echipe după cele deja consacrate din fruntea clasamentului, care pot produce surprize oricând, iar acest lucru este benefic baschetului feminin. Cred cu tărie că prin multă muncă harnică și consecventă, obiectivul nostru poate fi atins: putem câștiga o medalie în acest an. Echipa tehnică își face treaba excelent și suntem mândri de jucătoarele noastre care lucrează foarte serios. Am reușit să avem parte de acel respect pe care îl meritam după munca noastră depusă în folosul baschetului feminin, atât din partea adversarilor, cât și din partea oficialităților și arbitrilor” – a declarat Miklós Zoltán.

Acesta a adăugat că vor încerca să organizeze Final Four-ul Cupei României la Sfântu Gheorghe.

„Organizarea Final Four-ului Cupei României în orașul nostru este un vis mai vechi de al nostru. Și în acest an o să încercăm să obținem dreptul de a organiza această competiție, întrucât minunații noștri spectatori ar merita din plin, dar doar în cazul în care ne-am putea încadra într-un buget realist. Nu credem însă că este o idee bună să organizăm în cadrul acestui eveniment și All Star Game-ul; credem că ar trebui organizată cu o altă ocazie. Ar putea de exemplu să organizeze câștigătoarea Cupei, la 2-3 săptămâni după finală” – a punctat Miklós Zoltán.

Echipa Sepsi-SIC va juca la sfârșitul acestei săptămâni în deplasare la Alexandria, echipă pe care a învins-o în tur la Sfântu Gheorghe cu 83-53.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.