SPORT 12 decembrie 2013

Sepsi-SIC și-a încheiat evoluția europeană cu o victorie

de Székely Emőke | 411 vizualizări

Ultima partidă a echipei de baschet feminin Sepsi-SIC în FIBA Cup a adus bucurie în rândul celor 1.300 de spectatori prezenți joi seara în Sala Sporturilor „Szabó Kati”. Fetele conduse de Zoran Mikes au câștigat împotriva Dynamo Novosibirsk cu scorul de 57-53 (15-7, 14-14, 10-20, 18-12), și astfel și-au încheiat evoluția europeană cu un succes.

Prima jumătate a jocului a fost dominată de gazde, apoi după pauză oaspeții au revenit și au preluat conducerea. În finalul partidei suporterii au creat un adevărat vacarm, iar acest lucru le-a ajutat pe baschetbalistele de la Sepsi-SIC care au reușit să câștige.

Ambele echipe au părăsit însă competiția europeană, din faza grupelor s-au calificat Tarsus și Minsk. Novosibirsk a terminat grupa pe locul 3, iar cele două victorii ale Sepsi-SIC n-au fost de ajuns decât pentru locul 4.

Meci acasă duminică în campionat

Antrenorul gazdelor, Zoran Mikes, a declarat după meciul din FIBA Cup că publicul împinge echipa la depășirea limitelor, și speră că se va întâmpla la fel și duminică, de la ora 18, când Sepsi-SIC va primi vizita celor de la Municipal Târgoviște în cadrul celei de a 12-a etape a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Sepsi-SIC se află momentan pe locul 5 în clasament, primele 4 clasate fiind Arad, Târgoviște, Alba Iulia și Alexandria. Antrenorul Zoran Mikes spune că va fi un meci greu, dar o victorie ar cântări mult în bilanțul finalului de an. Acesta a mai spus că începând cu luna ianuarie, când nu vor mai fi partide europene, se vor concentra mai mult pe campionatul intern.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.