SPORT 5 noiembrie 2013

Sepsi-SIC începe evoluția în FIBA Cup

de Székely Emőke | 514 vizualizări

Echipa locală de baschet feminin va întâlni miercuri acasă pe Tarsus Belediyespor din Turcia

Echipa de baschet feminin Sepsi-SIC va primi miercuri vizita echipei Tarsus Belediyespor din Turcia, în prima partidă din cadrul FIBA Cup. Echipa oaspete are un lot foarte valoros, anul trecut a participat în Euroleague, printre jucătoarele clubului se numără dubla campioană olimpică și dubla campioană WNBA Delisha Milton-Jones, fostele jucătoare din WNBA Doneeka Hodges și Renee Montgomery, respectiv câștigătoarea Euroleague, jucătoarea de 201 cm, Korel Engin.

În acest sezon al FIBA Cup, România este reprezentată doar de Sepsi-SIC. Echipa din Sfântu Gheorghe participă pentru a treia oară în competițiile europene, după ce în sezonul 2008-2009, precum și în sezonul 2009-2010 a reușit să treacă de grupe și a ieșit din competiție printre primele 16 formații. Obiectivul echipei este o prezență onorabilă printre echipele de elită ale Europei. În grupa C adversarele noastre mai sunt Dynamo Novosibirsk și Horizont Minsk.

Organizatorii atrag atenția fanilor asupra faptului că pentru partida ce va începe de la ora 19 vor fi deschise ambele căi de acces ale Sălii Sporturilor „Szabó Kati”. De asemenea, îi roagă pe cei care pot, să meargă din timp la partidă, vânzarea biletelor va începe la ora 17:30, iar ușile se vor deschide la aceeași oră. Prețul biletelor este de 7 lei, caietul cu program, împreună cu tombola costă 3 lei, astfel că în pauza partidei cei prezenți pot câștiga prin tragere la sorți postere cu echipa și alte obiecte pentru suporteri.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.