SPORT 19 noiembrie 2013

Sepsi-SIC are un nou antrenor

de Székely Emőke | 493 vizualizări

Fostul selecţioner al Bosniei, Zoran Mikes, este noul tehnician al echipei de baschet feminin Sepsi-SIC

Echipa de baschet feminin Sepsi-SIC are un nou antrenor principal în persoana tehnicianului bosniac Zoran Mikes, în vârstă de 41 de ani, care se va alătura echipei începând cu data de 23 noiembrie.

Zoran Mikes a fost în perioada 2002-2008 antrenorul principal al naţionalei de fete al statului Bosnia şi Herţegovina, şi aproape 10 ani antrenorul echipei din Banja Luka, cu care a câştigat 5 titluri şi 4 cupe naţionale.

„Suntem convinşi că împreună cu noul tehnician vom reuşi să ne atingem obiectivele propuse” – afirmă cei din conducerea clubului.

Tehnicianul bosniac a fost adus la echipă după ce săptămâna trecută gruparea din Sfântu Gheorghe a desfăcut contractul antrenorului Deri Csaba. Pe atunci cei din conducerea clubului spuneau că motivul încetării colaborării a fost o serie de rezultate slabe care periclitau obiectivele Sepsi-SIC pentru acest sezon, și anume jucarea finalei atât în campionat, cât și în Cupa României.

Sepsi-SIC este zilele acestea în Rusia, unde va juca miercuri partida contând pentru etapa a 3-a a grupelor FIBA Cup, contra Dinamo Novosibirsk.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.