SPORT 19 februarie 2014

Sepsi-SIC a fost învinsă de Alba Iulia

de Székely Emőke | 447 vizualizări

După un început promițător, 10-1 în minutul 5, și primul sfert câștigat cu 15-7, echipa de baschet feminin Sepsi-SIC a fost învinsă acasă, miercuri seară, în campionat de rivala Universitatea Alba Iulia, scorul după cele 40 de minute de joc fiind de 46-50 (15-7, 8-12, 10-12, 13-19).

Sala Sporturilor „Szabó Kati” a fost plină ochi de spectatori la partida dintre Sepsi-SIC și CSU Alba Iulia, contând pentru etapa a 20-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Gazdele aveau nevoie de o victorie la cel puțin 14 puncte diferenţă pentru a face rocadă cu oaspeții de miercuri seara, însă acest lucru nu s-a întâmplat, așadar ierarhia pentru moment rămâne neschimbată: Alba Iulia este pe locul 3, iar Sepsi-SIC pe locul 4.

Meciul a fost unul cu scântei, cele două bănci tehnice fiind extrem de nervoase. Lucrurile au degenerat puțin în cel de-al treilea sfert, când Prahalis a fost eliminată pentru cumularea faulturilor personale, iar Alba Iulia a beneficiat de 4 aruncări libere (două pentru fault și două pentru proteste).

Ciudat a fost faptul că pe tot parcursul partidei au fost doar trei reușite de 3 puncte, una pentru gazde și două pentru oaspeți. Cele mai multe puncte pentru Sepsi-SIC au fost marcate de Watson (11), pe când pentru Alba Iulia, Părău a marcat 18 puncte.

În următoarea etapă Sepsi-SIC va juca sâmbătă în deplasare cu liderul clasamentului, ICIM Arad.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.