SPORT 2 martie 2014

Sepsi-SIC a câștigat lejer contra Rapid

de Székely Emőke | 482 vizualizări

Echipa de baschet feminin Sepsi-SIC s-a impus categoric în fața formației Rapid București în cadrul etapei a 22-a a Ligii Naționale, scor 110-67. Fanii veniți în Sala Sporturilor „Szabó Kati” au avut ocazia să o vadă şi pe noua achiziție a alb-verzilor, Florina Pașcalău, venită de la Universitatea Cluj, și nu mică le-a fost surprinderea să o revadă și pe Gabriela Cursaru, cea care s-a întors la echipa pe care a părăsit-o în urmă cu 3 săptămâni.

Echipa oaspete a condus la începutul meciului cu 0-2, apoi cu 0-4, după care fetele conduse de Zoran Mikes s-au dezlănțuit, iar Rapidul nu a mai avut practic nicio șansă. Cele mai multe puncte, 33, au fost marcate din nou de Samantha Prahalis.

Florina Pașcalău ne-a declarat după partidă că a fost plăcut impresionată de publicul din Sfântu Gheorghe. „A fost o atmosferă extraordinară, și cred că încă nu am văzut tot. Cât despre echipă, este minunată și chiar sunt foarte fericită sa fac parte. Astăzi a fost primul meci, încă trebuie să ne cunoaștem mai bine, dar eu sunt foarte optimistă și știu că va fi bine” – ne-a declarat Florina Pașcalău.

În următoarea etapă Sepsi-SIC va juca în deplasare la Oradea.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.