SPORT 5 ianuarie 2014

Se fac înscrieri la cea de a treia ediție a turneului de minifotbal „Trei Scaune”

de Székely Emőke | 435 vizualizări

Anul acesta și fetele au posibilitatea de a-și arăta măiestria pe teren

Clubul Sepsi 08 organizează în perioada 1-2 februarie cea de a treia ediție a turneului de minifotbal „Trei Scaune”, turneu ce aduce an de an echipe de amatori la Sfântu Gheorghe. Competiția crește de la un an la altul, la prima ediție s-au întrecut 12 echipe, anul trecut 24, iar acum organizatorii așteaptă 32 de formații. Acestea vor juca după sistemul FIFA de la Campionatul Mondial, adică vor fi împărțite în 8 grupe, în prima zi se vor juca partidele din grupă, urmând ca în cea de a doua zi a competiției să se joace fazele eliminatorii.

„Anul acesta ne-am gândit să deschidem și către sexul frumos, pentru că sunt câteva echipe de fete în județ care se antrenează, însă au prea puține posibilități de a juca. Dacă noi putem participa la câte un turneu de amatori aproape la fiecare sfârșit de săptămână, la fete nu este așa. Astfel la ediția din acest an a turneului așteptăm 4 echipe de fete, acestea vor juca fiecare cu fiecare sâmbătă, iar cele mai bune două formații vor disputa finala duminică. Este prima dată când organizăm competiție pentru fete, așadar nu știm la ce să ne așteptăm, dar cred că și fetele vor avea meciuri spectaculoase” – ne-a declarat organizatorul Gödri Áron.

Având în vedere numărul mare de echipe participante, cei de la Sepsi 08 vor desfășura turneul în două săli simultan. Și acest lucru este o noutate. Jumătate din partide se vor juca în Sala Sporturilor Municipală de pe strada Vânătorilor, iar în privința celeilalte săli se poartă deocamdată discuții pentru a alege cea mai bună variantă.

Anul trecut turneul a fost câștigat în mod oarecum surprinzător de jandarmii de la Hattrick, care au jucat finală cu echipa FC Vonal din Cristuru Secuiesc. E drept, cei de la Hattrick au beneficiat și de ajutorul lui Szőcs László, cel care în sezonul 2011-2012 a fost golgeterul Ligii I la futsal, și a venit la Sfântu Gheorghe pentru a participa la turneul de minifotbal. De altfel, și în acest an fiecare echipă poate avea un singur jucător de futsal legitimat la un club profesionist, restul trebuie să fie amatori.

Echipele interesate se pot înscrie la turneu până pe data de 20 ianuarie prin telefon 0742367701 sau e-mail sepsi08@yahoo.com.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.