SPORT 6 octombrie 2014

Școala de arbitri își deschide din nou porțile

de Székely Emőke | 522 vizualizări

Comisia Județeană de Arbitri Covasna organizează pentru a doua oară școală de arbitri de fotbal. Cursul este gratuit și se adresează atât băieților, cât și fetelor în vârstă de minim 14 ani. La sfârșitul cursului toți participanții vor dobândi calitatea de arbitru de fotbal.

Cei din promoția anterioară sunt deja obișnuiți cu meciurile, unii s-au adaptat mai ușor, alții mai greu, însă cei care au absolvit spun că le recomandă tuturor celor care iubesc fotbalul și și-ar dori să încerce această meserie frumoasă să se înscrie la curs, mai ales că orele sunt interactive, în care rezolvarea unor situații de joc se face împreună cu elevii.

Înscrierile se fac la sediul Asociației Județene de Fotbal Covasna din Sfântu Gheorghe, strada Bánki Donát nr. 25. De asemenea, puteți să vă înscrieți și pe email ajf_covasna@yahoo.ro. Cererea de înscriere trebuie să conțină numele, data nașterii și un număr de telefon pentru a putea fi contactat. Termenul de înscriere este până la data de 17 octombrie. Pentru informații suplimentare sunați la: Rusandu Lucian – 0745205563; Bucsi Imre – 0745001683.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.