SPORT 25 ianuarie 2018

Schiorii din Sfântu Gheorghe luptă pentru podium

de Iulia Drăghici - Taraș | 864 vizualizări

Copiii pregătiți la Sport-All Ski au avut parte de rezultate promițătoare la un campionat de schi din județul vecin

Echipa Sport-All Ski din Sfântu Gheorghe a luat startul la etapa a doua a competiției de schi din Harghita, „Cupa Borviz”, organizată în weekend la Borsec. Cei opt concurenți ai echipei covăsnene au încheiat competiția cu rezultate promițătoare, spun antrenorii acestora.

Schiorii din Sfântu Gheorghe au concurat la Borsec pe o pârtie foarte bine pregătită pentru concurs. În ninsoare, dar în condiţii extraordinare, echipa pregătită de antrenorii Bocz Attila şi Bajkó Levente Attila a avut o evoluţie foarte bună și au cucerit trei medalii de bronz.

„La categoria sub 8 ani, Florea Csanád a urcat pe ultima treaptă a podiumului. Biró Maja, la categoria sub 10 ani fete a terminat la fel, cu al treilea timp, ca şi Barta Martina Máté, la categoria sub 13 ani.  

La categoria 16-18 ani, Boricean Denisa a avut o manşă superbă, care ar fi situat-o pe podium, chiar pe locul II, dar din păcate din cauza unor probleme tehnice a fotocelulei a trebuit să repete manşa şi în partea de sus a traseului a greşit, a pierdut din viteză şi a terminat pe locul patru. La categoria sub 10 ani, Kala Örs a avut pe partea de sus a pârtiei o evoluţie superbă, dar a intrat prea agresiv într-un viraj şi a ieşit de pe traseu şi a terminat pe locul 16. Fehérvári Boglárka a avut probleme după o accidentare la încălzire şi nu a luat startul”, arată antrenorii prin intermediul unui comunicat de presă.

După două etape din campionat, echipa Sport-All Ski stă bine: Biró Maja, pe locul II cu 140 de puncte acumulate, Florea Csanád și Denisa Boricean sunt pe locul trei în clasamentul general, cu 110, respectiv 88 de puncte.

În prima etapă, organizată pe pârtia din Lunca de Sus, județul Haghita, echipa Sport - All Ski a încheiat competiția cu două locuri pe podium, un loc II și un loc III.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.