SPORT 22 mai 2014

Scaune noi pe stadionul din Simeria

de Székely Emőke | 793 vizualizări

Inaugurarea acestora va avea loc sâmbătă la meciul Sfântu Gheorghe – Moacşa

Clubul de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe inaugurează sâmbătă într-un cadru festiv noile scaune din stadion, cu ocazia partidei cu Moacșa din cadrul Ligii a IV-a. Patronul clubului, omul de afaceri Diószegi László, spune că evenimentul va fi unul cu multă voie-bună, și face apel la suporteri să vină într-un număr cât mai mare la stadion.

Săptămâna trecută am montat 800 de scaune în stadion, cele pe care le-am primit de la clubul Ferencvaros din Budapesta. A fost o muncă mare, pe care am realizat-o cu suporteri inimoși, care au venit în mod voluntar să ne ajute. Noile scaune, precum și faptul că echipa noastră a avut o evoluție foarte bună în acest sezon, ne fac să sărbătorim sâmbătă, iar la această sărbătoare este invitat oricine. Înainte de meciul seniorilor, care va începe la ora 16, va avea loc o slujbă de sfințire a scaunelor, oficiată de trei preoți (catolic, reformat și ortodox), iar după meci toată lumea este invitată la un pahar de bere și o porție de gulaș, toate gratuit. Și pentru ca petrecerea să fie totală, vom avea și muzică, va urca pe scenă interpretul Ráduly Botond (Manó), cel pe care publicul covăsnean, și nu numai, îl cunoaște de la X-Factor România sau X-Factor Ungaria” – ne-a declarat Diószegi László.

Acesta a mai spus că este mulțumit de evoluția echipei sale în acest sezon, Sepsi OSK a câștigat toate partidele din Liga a IV-a, și va disputa barajul pentru promovare în Divizia C. Pe termen lung însă scopul este promovarea în Divizia B, pentru ca Sfântu Gheorghe să aibă din nou o echipă de fotbal care să fie un etalon pentru întreg județul.

„În acest sezon am bătut practic tot județul, dar îi rugăm pe cei de la celelalte echipe, și pe suporterii acestora să nu fie supărați pe noi și să ne susțină atât în cadrul barajului pentru C, cât și după aceea” – a spus Diószegi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.