SPORT 25 mai 2014

Sărbătoare la echipa de fotbal din Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 1052 vizualizări

Fotbal judetean Sfantu Gheorghe mai 2014 - 1

Câteva sute de persoane au participat sâmbătă la o serie de evenimente care au avut loc la stadionul din Sfântu Gheorghe. Aici au fost montate peste 800 de scaune noi, iar patronul clubului, Diószegi László, a vrut să marcheze momentul așa cum se cuvine: cu sfințire, meci și distracție.

Un preot ortodox, unul catolic și unul reformat au sfințit noile scaune, după care a urmat partida de fotbal dintre gazde, Sepsi OSK, și Moacșa, din liga a IV-a de fotbal. Gazdele s-au impus cu scorul de 2-0, așadar suporterii au avut ce sărbători. După meci toată lumea a fost invitată la o farfurie de gulaș și o bere, iar atmosfera a fost întreținută de cântărețul Ráduly Botond Manó, cunoscut din concursul X-Factor.

Sepsi OSK a câștigat toate partidele din acest sezon și se îndreaptă spre Divizia C. În luna iunie va avea loc barajul de accedere în „C”, când echipa din Sfântu Gheorghe se va lupta cu alte două formații pentru un loc în al treilea eșalon, iar planul pe termen lung este Divizia B, unde, spune Diószegi, speră să ajungă în câțiva ani.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.