SPORT 17 februarie 2014

Rezultate remarcabile pentru atleții de la CSM Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 558 vizualizări

La sfârșitul săptămânii au avut loc la București Campionatele Naționale de Atletism în sală. La competiție au participat și sportivii CSM Sfântu Gheorghe, care au reușit să obțină rezultate remarcabile. Așa cum v-am anunţat deja în ziarul nostru de luni, Florin Purcea a devenit campion național la seniori în proba de 400 de metri, însă nici ceilalți atleți antrenați de Révész Katalin nu s-au lăsat mai prejos.

Iulian Ganciu a devenit campion național la proba de 800 de metri tineret, iar în aceeași probă la seniori a luat locul doi. La bagajul de medalii a adăugat și un bronz la proba de 1500 de metri. Cosmin Trofin a luat de asemenea un bronz la proba de 800 de metri, tineret.

De asemenea, CSM Sfântu Gheorghe a participat și la ștafeta de 4x100 de metri, echipa formată din Florin Purcea, Iulian Ganciu, Cosmin Trofin și Bogdan Cernescu terminând cursa pe locul 5, rezultat bun având în vedere faptul că Trofin și Cernescu sunt încă juniori.

La sfârșitul săptămânii, Florin Purcea și Iulian Ganciu vor participa la Balcaniadă, competiție ce va avea loc la Istanbul. Purcea va lua startul în proba de 400 de metri, pe când Ganciu în cea de 800 de metri.

Președintele CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia, spune că îi va premia pe sportivi și antrenoarea lor după ce clubul va avea bugetul aprobat pentru acest an.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.