SPORT 7 iulie 2014

Rezultate bune pentru triatloniștii din Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 707 vizualizări

attila daniel tri

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc la Brașov concursul internațional de triatlon „International Metropolitan Triathlon”. La competiție au participat sute de sportivi din țară și din străinătate, printre ei și câțiva triatloniști din Sfântu Gheorghe.

Jakab-Benke Hajnalka a concurat la proba olimpică și a terminat cursa pe locul secund, după Dudás Eszter, multiplă campioană din Ungaria. Sportivul Tri-Aluta, Dániel Attila, care a participat în proba de sprint, a reușit să obțină trei medalii: una la individual și două în concursul pe echipe. La individual a terminat pe locul 3 în clasamentul open, iar pe echipe a obținut un loc 1 şi un loc 2. Asta pentru că proba de înot i-a fost recunoscută atât pentru proba individuală, cât și pentru două echipe. Coechipierii lui au fost: locul 1: Bartha Csaba (ciclism) și Ionuț Betej (alergare), locul 2: Máthé Csaba (ciclism) și Iulian Ganciu (alergare).

În întrecerea olimpică a echipelor trioul Szász Csaba (înot), Szabó Norbert (ciclism) și Emanuel Trandafir (alergare) au terminat pe locul 1.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.