SPORT 30 martie 2014

Rezultate bune pentru secția de judo a CSM Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 657 vizualizări

Sala Polivalentă din Târgu Secuiesc a găzduit sâmbătă cea de-a doua etapă de euroregiune pentru calificarea în finala Campionatelor Naționale de Judo, grupele de vârstă U16, U14 și U12. La eveniment au participat în jur de 300 de sportivi din județele Euroregiunii 7, și anume Mureș, Harghita, Brașov, Sibiu, Alba și Covasna.

Secția de judo a CSM Sfântu Gheorghe a participat cu 15 sportivi antrenați de Petru și Cristina Oltean, aceștia reușind următoarele rezultate: locul I: Vlad Lascu U16 ani -38 kg, Keresztes Tamás U14 ani -50 kg, locul II: Roxana Onişoru U12 ani -36 kg, Bianca Prodan U14 ani +57 kg, Anita Găban U16 ani -57 kg, Kurucz Tibor U16 ani -73 kg, locul III: Laurențiu Țifrea U12 ani -30 kg, Fejér Richárd U16 ani -55 kg.

Este de menționat și restul echipei care a avut o evoluție bună pe tatami chiar dacă acești sportivi sunt începători sau la primele competiții la un asemenea nivel: Rareș Oțel, Amil Cocicodar, Sebastian Bobeș, Nicolae Gheorghiu, Daniel Mocanu, Daniel Dimulete, Birk Eduard.

Antrenorul Petru Oltean spune că este mulțumit de prestația elevilor săi și de faptul că la CSM se face performanță cu copii din Sfântu Gheorghe.

La sfârșitul săptămâni viitoare vom participa la două competiții majore: Vlad Lascu, Anita Găban și Fejér Richárd vor merge la Onești, unde va avea loc finala Campionatului Național de Judo, categoria U16 ani, iar secția de arte marțiale va participa la finala pe țară la Ju-Jitsu aspiranți, juniori și seniori la București.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.