ACTUALITATE 16 mai 2018

Restricții de circulație cu ocazia desfășurării Trofeului Teliu

de Geanina Lupșa | 3160 vizualizări

Drumul dintre Teliu şi Brădet va fi închis traficului rutier în intervalele orare ce coincid cu derularea concursului

A doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, Trofeul Teliu se va desfășura la sfârșitul săptămânii, pe traseul care face legătura între județele Brașov și Covasna, pe parcursul a două zile, 19 și 20 mai, începând cu ora 08:00. La eveniment vor participa aproximativ 80 de concurenți. Cu această ocazie, traficul pe DN10 va fi restricționat.

La sfârșitul acestei săptămâni, cu prilejul desfășurării Trofeului Teliu, circulația va fi restricţionată pe DN10, sectorul Teliu (județul Brașov) – Brădet (județul Covasna) astfel:

Sâmbătă, 19 mai: 07:30-13:30 și 15:20-20:30

Duminică, 20 mai: 08:00-12:30 14:00-20:30

Sâmbătă vor avea loc antrenamente în intervalele 08:00-13:00 și 15:30-20:00, iar concursul în sine se va desfășura duminică, 20 mai, de la ora 14:30 până la ora 20:00, fiind precedat de antrenamentele cuprinse în intervalul 08:30-12:00.

Traseul are o lungime de 3,6 kilometri, care va fi parcurs de aproximativ 80 de concurenți, iar înscrierile s-au putut face până la data de 15 mai.

„Concursul în sine se desfășoară pe 3,6 km, de  la ieșirea din comuna Teliu până când ajungem pe dealul ce desparte cele două județe, Brașov și Covasna, iar concurenții vor  mai merge după sosire până la Brădet, până vor coborî spre Brădet, pentru a răci motoarele”, ne-a declarat președintele Clubului Auto Blic Brașov, Bela Stoica.

„Vor fi mai multe categorii de mașini. Sunt mașini de stradă echipate cu elemente de siguranță, sunt mașini de competiție, transformate din mașini de stradă, din categoria Mitsubishi, Skoda, Hyundai. Sunt mașini de competiție, în sensul că în afară de elementele de securitate, tot ce e pe ele, nu sunt alea din showroom-uri, mă refer  la sistemul de frânare, chiar și la anvelope. Mai avem și 2  monoposturi,  monopost însemnând un sigur loc pentru pilot și mașina e special construită doar pentru a fi pilotată și atât”, a mai adăugat Bela Stoica.

Trofeul Teliu se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi este organizat de Auto Blic cu sprijinul Serviciilor de Poliţie Rutieră ale judeţelor Braşov şi Covasna, al Brigăzii de Jandarmi Mobilă Braşov şi al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.