SPORT 20 noiembrie 2014

Programul Pierre de Coubertin ajunge și la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 551 vizualizări

Federaţia Română de Arte Marţiale (FRAM) a câștigat finanțare din partea Ministerului Tineretului şi Sportului pentru cele două proiecte depuse în competiția organizată în cadrul Programului Pierre de Coubertin, în sesiunea august 2014.

Proiectul „Artele Marțiale – O lume primitoare!” cuprinde acţiuni naţionale de selecţie în ramurile sportive din cadrul Federaţiei Române de Arte Marţiale, pentru copii şi persoane cu dizabilităţi, în timp ce Proiectul „Generația de mâine a practicanților de arte marțiale” se concentrează asupra organizării de stagii şi competiţii pentru copii şi persoane cu dizabilităţi.

Beneficiarii acestui proiect sunt copiii sub 12 ani, nelegitimați (FRAM), cu condiția să aibă asupra lor o copie xerox după certificatul de naștere și o copie xerox după o adeverință medicală „apt pentru efort fizic”.

Programul de selecție se va desfășura și la Sfântu Gheorghe în perioada 21-23 noiembrie în Sala Sporturilor „Szabó Kati”.

„De preferat sunt copiii sub 12 ani nelegitimați în FRAM, aceștia vor beneficia de facilitățile acestui program, dar pot participa și alți doritori, noi intenționăm să lucrăm cu mai multe grupe de ani și experiență (valoare) sportivă” – a declarat antrenorul de arte marțiale Petru Oltean.

Cei interesați sunt așteptați la Sala Sporturilor sâmbătă 22 noiembrie între orele 13,30 și 16, respectiv duminică 23 noiembrie între orele 10,30 și 13.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.