SPORT 19 februarie 2014

Problema Ștafetei comemorative a ajuns la București

de Székely Emőke | 425 vizualizări

După ce reprezentanții Cercului de Alergare „Gáll Lajos” au primit vestea că pentru organizarea Ștafetei comemorative 1848 trebuie să plătească 2.000 de euro pentru folosirea DN 11, aceștia s-au adresat prefectului Dumitru Marinescu pentru rezolvarea situației.

Președintele Cercului de Alergare „Gáll Lajos”, Csutak Tamás, ne-a declarat că prefectul i-a înțeles și a discutat cu directorul Regionalei Brașov a CNADNR, spunându-i că este vorba de o situație specială.

„Am fost la domnul prefect, acesta a înțeles că nu avem de unde să plătim o sumă atât de mare, și a rezolvat să ne întâlnim cu directorul CNADNR Brașov. Miercuri dimineața am fost la dânsul, și împreună am scris o cerere către conducerea centrală a CNADNR, în care le-am explicat că nu ocupăm tot drumul, și astfel chiar dacă trebuie să plătim, suma ar trebui calculată proporțional cu cât din drum ocupă cei în jur de 20 de alergători și 30 de bicicliști. În zilele următoare așteptăm un răspuns de la București, sperăm să fie unul favorabil” – ne-a declarat Csutak Tamás.

Ajunsă la cea de a treisprezecea ediție, Ștafeta comemorativă 1848 a fost programată pentru data de 15 martie, traseul propus fiind Brețcu – Sfântu Gheorghe – Chichiș.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.