SPORT 22 iunie 2023

Plecare de la Sepsi-SIC. Annemarie Gödri-Părău părăsește echipa după 8 ani

de David Leonard Bularca | 1661 vizualizări

Jucătoarea Annemarie Gödri-Părău a părăsit clubul Sepsi-SIC, după opt ani în care a făcut parte din echipa covăsneană. Deși i s-a propus prelungirea contractului, jucătoarea nu a acceptat, au anunțat, printr-o postare pe Facebook, reprezentanții Sepsi-SIC. 

Colaborarea dintre Annemarie Gödri-Părău și Sepsi-SIC a început încă din 2014. 

„Annemarie Gödri-Părău părăsește echipa noastră după 8 ani. Conducerea clubului a propus prelungirea contractului cu jucătoarea, însă aceasta nu a acceptat oferta. Conducătoarea de joc ni s-a alăturat în 2014, iar în ultimele opt sezoane a avut parte de numeroase succese, cucerind șase titluri de campionat și șapte Cupe ale României cu echipa noastră. A jucat în 296 de meciuri în tricoul alb-verde, în toate competițiile. Îți dorim mult succes în cariera ta, în viitor”, au scris, pe pagina de Facebook, reprezentanții clubului Sepsi-SIC. 

În luna iunie, o altă jucătoare a părăsit clubul covăsnean, și anume Ioana Ghizilă. Plecarea ei a fost pusă de către reprezentanții Sepsi-SIC pe seama unor „presiuni externe”. 

În luna ianuarie a acestui an, Ministerul Sportului a nominalizat Sepsi-SIC la categoria „Echipa anului – sporturi de echipă feminin”, în cadrul unui eveniment organizat în premieră, „Gala Sportivul Anului”. Totuși, în final, locul I la această categorie a fost obținut de Rapid București (handbal feminin). 

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.