SPORT 20 octombrie 2013

Peste 130 de copii au participat la Școala Curajului [FOTO]

de Székely Emőke | 468 vizualizări

Copiii din Sfântu Gheorghe au avut ocazia, sâmbătă, să încerce escaladarea în cadrul unui eveniment organizat de Federația Română de Alpinism și Escaladă, în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului și Clubul Sportiv „Adrenalin” din Sfântu Gheorghe.

Astfel un perete artificial a fost montat la monumentul din Parcul Elisabeta, iar cei interesați s-au putut cățăra pe acesta sub stricta supraveghere a instructorilor de specialitate.

„Au venit peste 130 de copii, ceea ce este foarte bine, ne bucură acest lucru. Aceste evenimente sunt o bună ocazie pentru ca cei mici să vadă ce este de fapt escaladarea, iar cei care doresc să practice acest sport o pot face prin clubul nostru. Escaladarea este un sport ce poate fi practicat de la vârsta de 4 ani, sub supravegherea părinților, iar de la 6 ani cu antrenorul” – ne-a declarat președintele CS Adrenalin, Szőcs Károly.

Sfântu Gheorghe este cel de-al patrulea oraș ales de Federația Română de Alpinism și Escaladă unde a poposit „Școala Curajului”, după Bucureşti, Iaşi şi Timişoara. Evenimentul a fost finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin programul „Pierre de Coubertin”.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.