SPORT 29 ianuarie 2014

Patru spanioli la FC Sepsi

de Székely Emőke | 733 vizualizări

Echipa de futsal FC Sepsi din Sfântu Gheorghe este în plin sezon de pregătire pentru returul campionatului, ce va începe în februarie. Gruparea alb-verde a făcut câteva mutări în pauza competițională, astfel că Alejandro Milla și Alin Doltea au fost înlocuiți de Mario Duque Velasco și Adrian Morales.

„Alex Milla și Alin Doltea nu au adus acel plus echipei la care ne-am așteptat de la ei, de aceea am decis să le reziliem contractele și am adus alți doi jucători din SpaniaMario Duque Velasco și Adrian Morales. Ceilalţi doi spanioli, Gustavo Redondo Herguedas și Abraham Sanchez, au rămas, la fel și ceilalți jucători din lot” – ne-a declarat președintele clubului, Bende Lajos.

Acesta a precizat că are încredere în echipă și speră ca băieții conduși de Farkas Attila să aibă o evoluție cât mai bună în returul campionatului. Prima partidă din acest an va avea loc în jurul datei de 10 februarie, deocamdată nu este stabilit exact, cert este însă că oaspeți vor fi cei de la Odorheiu Secuiesc.

„Lucrăm mult pentru a pregăti partida contra echipei din Odorheiu Secuiesc. Ne dorim foarte mult să câștigăm, și sper că vom și reuși. Ne pregătim intens, dar nu haotic, ci pas cu pas, meci cu meci. Deocamdată ne concentrăm doar pe prima partidă, apoi pentru următoarea” – a mai spus Bende.

FC Sepsi se află pe locul 5 în clasament cu 14 puncte după Târgu Mureș (34 p), Deva (34 p), Odorheiu Secuiesc (30 p) și Galați (21 p).

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.