SPORT 27 februarie 2018

Patinoarul acoperit din Sfântu Gheorghe se deschide publicului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1125 vizualizări

Autoritățile locale au făcut public programul și prețurile

Patinoarul mobil acoperit din Sfântu Gheorghe, de lângă Arena Sepsi, devine de miercuri, 28 februarie, accesibil publicului. Accesul se face pe bază de bilet, care costă între 6 și 9 lei, la care se adaugă, dacă este necesar, prețul închirierii patinelor.

Patinoarul va fi deschis pentru public săptămânal miercurea și vinerea, între orele 19.30 și 21.30, iar în timpul sfârșitului de săptămână între orele 11.00 - 13.00 și 19.00 - 21.00.

Prețul biletului de intrare este 6 lei cu reducere pentru copii, elevi și pensionari, 9 lei preț întreg, iar prețul închirierii patinelor este de 10 lei.

„Patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi va fi locația mai multor antrenamente, competiții și turnee, astfel că vor fi cazuri când patinajul public în diminețile de sfârșit de săptămână va fi amânat, patinoarul fiind deschis publicului numai în după amiezile de sâmbătă și duminică.

Acest lucru se va întâmpla și în weekendul următor, când va avea loc cea de-a patra ediție a Memorialului „Bogyán János” la hochei adresată echipelor de U8-U10 ani, astfel patinajul public va fi posibil sâmbătă și duminică între orele 19.00 și 21.00”, arată un comunicat al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe.

Patinoarul artificial a fost construit de Fundaţia Mens Sana din Miercurea Ciuc pentru „Academia de hochei pe gheaţă din ţinutul secuiesc”, cu sprijinul Guvernului Ungariei. Acesta are 1800 de metri pătraţi, respectiv 60 lungime şi 30 lăţime, este acoperit cu un balon presostatic şi va fi folosit atât pentru antrenamente, cât şi pentru competiţii sportive.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.