SPORT 28 mai 2014

Participare covăsneană la Campionatele Internaționale ale Letoniei la gimnastică artistică pentru veterani

de Székely Emőke | 392 vizualizări

La sfârșitul acestei săptămâni vor avea loc în capitala Letoniei, Riga, Campionatele Internaționale ale Letoniei la gimnastică artistică pentru veterani. La această prestigioasă competiție, ajunsă în acest an la ediția a XVI-a, și-au anunțat participarea sportivi din Germania, Austria, Rusia, Belarus, Lituania, Letonia, România, Moldova, Suedia, Finlanda și Norvegia. România va fi reprezentată de gimnastul Liviu Botoș din Sfântu Gheorghe care va evolua la categoria 35-39 ani.

Regulamentul de concurs prevede evoluția la minim patru dintre cele șase aparate din concurs. Se va întocmi un clasament la individual compus dar se vor organiza și finale pe aparate.

Obiectivul meu la această competiție este obținerea a două-trei medalii din care una în clasamentul individual compus. Pregătirea din ultimele șase luni a decurs bine și doresc să mulțumesc pe această cale direcțiunii Liceului „Mikes Kelemen” și a Clubului Sportiv Școlar pentru sprijinul acordat, consider că sunt bine pregătit pentru a participa cu succes la acest concurs” – a declarat Liviu Botoș.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.