SPORT 8 februarie 2015

OSK Sfântu Gheorghe se pregătește intens pentru returul Diviziei C

de Székely Emőke | 624 vizualizări

Echipa locală de fotbal din eşalonul III al fotbalului românesc, OSK Sfântu Gheorghe, se pregătește intens de returul campionatului care va începe în martie. În lotul echipei s-au produs câteva schimbări, însă antrenorul Valentin Suciu spune că pregătirea merge bine.

„Am reluat antrenamentele pe data de 19 ianuarie, am avut deja 3 partide amicale, cu echipa de juniori a FC Brașov, cu Zărnești și Cristian, le-am câștigat pe toate, iar luni vom merge într-un cantonament în Ungaria, unde avem planificate 6 meciuri amicale” – ne-a declarat Valentin Suciu.

Antrenorul a spus că în pauza de iarnă de la echipă au plecat câțiva jucători, dar au și venit alții. Printre cei care nu mai fac parte din echipă se numără Mircescu, Stăncescu, Negotei, Szabó și Berde. Suciu spune că aceste plecări nu influențează foarte tare echipa, întrucât doar Berde era titular. Despre noii veniți antrenorul ne-a spus că sunt 4 seniori și 4 juniori, însă despre evoluția lor va spune mai multe după cantonamentul din Ungaria.

Înainte de sezonul de primăvară, OSK Sfântu Gheorghe se află pe locul 3 în clasament. Obiectivul echipei este să se mențină în Divizia C, pentru ca apoi în următorii ani să promoveze în liga secundă de fotbal. Returul campionatului va începe pe data de 7 martie, când OSK va juca în deplasare la Aerostar Bacău.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.