SPORT 25 octombrie 2024

OSK luptă pentru încă trei puncte, în deplasare la Cluj

de Iulia Drăghici - Taraș | 374 vizualizări

Sepsi OSK va evolua în deplasare azi, 25 octombrie, de la ora 21:00, pe terenul celor de la CFR Cluj, în partida din etapa a 14-a a Superligii. 

Antrenorul covăsnenilor, Valentin Suciu, a spus joi, în conferința de presă dinaintea meciului, că așteaptă trei puncte de la această partidă, în ciuda faptului că toată lumea este conștientă că va fi un meci dificil. 

Este o echipă foarte experimentată, cu un antrenor cu o experiență extraordinară. Dar, una peste alta, de la joc la joc, s-a văzut o creștere la noi, atât în joc, cât și în spiritul de echipă. Suntem pregătiți pentru ce ne așteaptă acolo. Ne-am antrenat bine, pot să spun. Mergem cu gândul de a lua cele trei puncte”, a declarat antrenorul de la Sepsi OSK. 

Optimism în declarații a arătat și fundașul Denis Ciobotariu, în cadrul aceleiași conferințe de presă. 

O să fie un meci foarte greu. Cunoaștem foarte bine echipa, știm ceea ce joacă, dar mergem acolo să luăm cele trei puncte. (...) Și noi suntem într-o formă bună acum, avem și rezultate bune și cred că o să fie un meci echilibrat”, a spus Denis Ciobotariu, inclus de LPF, runda trecută, în echipa ideală a etapei. 

Antrenorul Suciu a spus și că acest campionat este atipic față de altele, cu echipe care s-au apropiat în punctaje. „E prea devreme să vorbească oricine (n.red. despre Play-Off), exceptând una-două echipe care sunt acolo în față. Mă refer la Universitatea Cluj. La momentul de față, toată lumea speră să ajungă în Play-Off. Eu unul, personal, nu mă gândesc la Play-Off. E încă destul de departe. Mai sunt foarte multe jocuri de jucat. Trebuie să ne axăm pe jocul care urmează, pentru că este cel mai important să scoatem un rezultat pozitiv și să ne vedem de drumul nostru”, spune antrenorul de la Sepsi OSK. 

 

 

Cu siguranță, meciul nu va fi ușor pentru echipa din Sfântu Gheorghe. Aceasta ocupă, în prezent, locul 8 în clasamentul ligii, cu 17 puncte acumulate în 13 partide jucate. În același timp, CFR Cluj este, în prezent, pe locul 3 în clasament cu un total de 19 puncte din 12 meciuri. 

Potrivit avancronicii de la Flashscore.ro, „în ultimele cinci meciuri dintre CFR Cluj și Sepsi în Liga 1 - SuperLiga, CFR Cluj a câștigat de trei ori, Sepsi a câștigat o dată, iar un meci s-a încheiat la egalitate. Ultimul meci dintre cele două echipe a avut loc în aprilie 2024, când CFR Cluj s-a impus cu 2-1”. 

Ultimele două partide din Superligă s-au încheiat cu victorii pentru Sepsi OSK. Este vorba despre un meci încheiat cu 1-0 pe teren propriu cu UTA Arad și un altul, în deplasare, finalizat cu 0 - 4, împotriva FC Hermannstadt, la Sibiu.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.