SPORT 23 octombrie 2024

Ciobotariu de la OSK, în echipa ideală a etapei 13

de Iulia Drăghici - Taraș | 579 vizualizări

Fundașul Denis Ciobotariu de la Sepsi OSK a fost inclus în cel mai bun 11 al etapei trecute, întocmit de Liga Profesionistă de Fotbal la finalul fiecărei runde.

Argumentul? „A ajuns la maturitate profesională, iar asta se vede prin modul cum gestionează fiecare moment. S-a remarcat şi în ofensivă, în special la fazele fixe”, scrie LPF

În echipa ideală, reunită pe baza performanțelor din cel mai recent meci, mai fac parte: portarul Jesús Fernández (Poli Iaşi), fundașii Valentin Creţu (FCSB), Alexandru Paşcanu (FC Rapid 1923) și Andrei Borza (FC Rapid 1923), mijlocașii Constantin Budescu (Gloria Buzău), Darius Olaru (FCSB) și Dan Nistor (Universitatea Cluj). În rândul atacanților s-au remarcat: Alexandru Dobre (FC Rapid 1923), Daniel Bîrligea (FCSB), Claudiu Petrila (FC Rapid 1923). Antrenorul etapei a fost numit Elias Charalambous (FCSB). 

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 1-0 (1-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii de fotbal. 

Unicul gol al partidei a fost înscris de Cosmin Matei (44).

În etapa a 14-a, Sepsi OSK va evolua la Cluj, împotriva CFR, vineri, 25 octombrie, de la ora 21:00. 

În prezent, echipa din Sfântu Gheorghe se află pe locul 8 în clasamentul Superligii. 

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Teme articol: Sepsi OSK echipa etapei
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.