SPORT 3 iulie 2013

Orbán-Barra Gábor va apărea în noul videoclip Inna

de Székely Emőke | 960 vizualizări

Emisiunea „Românii au talent” i-a schimbat într-un fel viața trialistului din Sfântu Gheorghe, Orbán-Barra Gábor. Are un impresar, participă la diferite evenimente la București, iar în curând va apărea și într-un videoclip al celebrei artiste Inna. Obiectivul lui însă a rămaș același, de a avea sponsori și de a putea participa la cât mai multe concursuri de trial-bike. Am stat de vorbă cu el și ne-a povestit cum e viața după „Românii au talent”.

– Gabi, în ce fel ți-a influențat viața acest concurs?

– „Românii au talent” a fost o bună oportunitate de promovare pentru mine. O mulțime de oameni m-au văzut la televizor, și au apărut și beneficiile. Acum am un impresar care se ocupă de spectacolele în care apar și eu, cel mai recent a fost un eveniment de baschet, unde am făcut o demonstrație. Cu toate acestea nu pot spune că am devenit vedetă peste noapte, aceste demonstrații nu sunt foarte numeroase, iar scopul meu inițial a fost cu totul altul, ceea ce nu s-a întâmplat până acum. Eu am mers la concurs cu speranța că voi găsi câțiva sponsori mari care mă vor ajuta să ajung la concursuri prestigioase de bike-trial, însă deocamdată nici vorbă de așa ceva. Oamenilor le este mai ușor să stea în fața televizorului și să nu se implice.

– Am înțeles că ai un proiect cu Inna. Ce ne poți spune?

– Da, este vorba de cel mai nou videoclip al ei, în care voi apărea și eu. Se pare că evoluția mea din semifinala „Românii au talent” i-a fost pe plac, l-au contactat pe impresarul meu și ne-au propus o colaborare pe care desigur am acceptat-o. Inna este o adevărată vedetă de talie mondială, așadar mi s-a părut o oportunitate excelentă să apar într-un clip al ei. Acesta încă nu a fost lansat, așadar nici eu nu știu care secvențe vor fi montate în clip, dar aștept să văd cum a ieșit.

orban gabi trial bike iulie 2013 - 2

– Să nu uităm totuși că ești îm primul rând sportiv. Ce concursuri urmează pentru tine în perioada următoare?

– Am vrea să organizăm la Sfântu Gheorghe Campionatul Național de Bike-Trial în luna august a acestui an. Federația Română de Ciclism ne-a spus însă că nu ne va ajuta cu nimic, nu ne poate da nici măcar tricouri. Astfel nu ne va fi ușor, am depus proiect la Consiliul Local Sfântu Gheorghe, însă cu părere de rău pot spune că acest proiect a fost respins la începutul anului. Trebuie știut faptul că naționalele nu au mai avut loc din 2007, nimeni nu s-a complicat să le organizeze. În afară de asta vor mai fi câteva concursuri în țară și în Ungaria la care doresc să particip.

– Dar la Campionatul Mondial vei merge anul acesta?

– Nu, nici vorbă. Anul acesta Campionatul Mondial va avea loc în Africa de Sud, așadar nu am cum să particip din cauza banilor. Zilele acestea am stat de vorbă cu campionul mondial de anul trecut, un sportiv din Franța, care mi-a spus că nici el nu e sigur că va putea participa.

– Ce ne poți spune despre antrenamentele tale? Anul trecut ne spuneai că oamenii sunt supărați și te acuză că spargi betonul. S-a mai schimbat percepția?

– Cred că după ce m-au văzut la televizor oamenii apreciază mai mult ceea ce fac. În ultima perioadă nu am avut probleme de acest fel, nu am mai fost acuzat că sparg betonul. Ceea ce însă a rămas este faptul că mulți cred că demonstrațiile mele nu pot fi făcute decât în aer liber, ceea ce este fals. Nu voi strica nimic, nu voi sparge nimic nici într-o sală de sport sau alt gen de spațiu închis. Cert este însă că nu voi mai face acțiuni caritabile, adică nu voi mai face demonstrații pe o farfurie de tocană. Pentru cei din oraș însă voi face reduceri considerabile.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.