SPORT 11 august 2013

Oláh József, noul preşedinte al fotbalului judeţean

de Székely Emőke | 816 vizualizări

Acesta l-a învins la alegerile de sâmbătă pe fostul preşedinte, Veres Gyula

La alegerile de sâmbătă din cadrul Asociației Județene de Fotbal (AJF) Covasna au fost prezenți reprezentanții tuturor cluburilor afiliate, iar lupta dintre cei doi candidați, Veres Gyula și Oláh József, s-a dovedit a fi foarte strânsă. Veres Gyula, cel care a candidat pentru un al treilea mandat, a luat 15 voturi, pe când contracandidatul său, Oláh József, 17, iar un vot a fost anulat.

Alegerile au avut loc sâmbătă, iar ședința a început cu decernarea trofeelor fairplay pentru sezonul trecut. În liga a IV-a premiul i-a revenit echipei OSK Sfântu Gheorghe, iar în liga a V-a formației ACS Covasna. A urmat raportul de activitate prezentat de fostul președinte Veres Gyula, după care cei doi candidați și-au prezentat programele. Primul a fost Oláh József, care a promis schimbări la arbitraj, precum și cumpărarea unui sediu propriu. Veres Gyula a spus și el că va schimba arbitrajul din județ, dar în legătură cu sediul propriu a afirmat că „sunt unele lucruri care se pot face, iar altele nu”. Oláh a promis că îl pune pe Lucian Rusandu la șefia arbitrilor covăsneni, la fel a făcut și Veres, însă Rusandu a afirmat că acceptă postul numai în cazul în care noul președinte va fi Oláh József.

A urmat votul și anunțarea rezultatelor, după care noul șef al AJF a spus că dorește ca Asociația să fie condusă de membrii săi, așadar este deschis la toate propunerile venite de la membri. „Voi arăta o deschidere totală, am de gând să discut toate problemele cu dumneavoastră, iar deciziile le vom lua împreună. La șefia arbitrilor îl numesc pe Lucian Rusandu, restul șefilor de comisii îi vom decide împreună. Doresc transparență totală și o schimbare în bine. De asemenea, voi pune accent pe competițiile destinate copiilor și juniorilor pentru că ei prezintă viitorul fotbalului covăsnean” – a declarat Oláh József.

Membrii AJF Covasna se vor întâlni din nou sâmbătă, când vor decide structura de conducere a AJF, dar vor vota și data la care va începe noul sezon competițional.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gicu, 20 august 2013
o alegere f f buna bravo iozsef
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.