SPORT 24 mai 2024

Mihajlo Neskovic, altă achiziție pentru Sepsi OSK

de Marius Raczek | 1190 vizualizări

După transferul lui Marius Coman, Sepsi OSK a oficializat o nouă achiziție, mijlocașul sârb Mihajlo Neskovic, care a semnat un contract pe trei ani cu alb-roșii.

La finalul sezonului trecut nu mai puțin de șapte jucători au plecat de la Sepsi OSK. Desigur, în vederea următorului sezon este necesară întărirea lotului, după Marius Coman, Mihajlo Neskovic fiind cel care a semnat cu alb-roșii care în continuare vor fi conduși de pe banca tehnică de Bernd Storck.

În vârstă de 24 de ani, Mihajlo Neskovic este un mijlocaș ofensiv care în vremea junioratului a evoluat pentru Radnicki Sid și Vojvodina Novi Sad. La Vojvodina Novi Sad și-a făcut debutul la seniori, în 2016, într-o partidă chiar cu FK Vozdovac, echipă la care a ajuns în 2022, după un împrumut la FK Indija Toyo Tires. Sezonul 2023-2024 nu a fost unul prea fericit pentru FK Vozdovac, care luptă, încă, pentru evitarea retrogradării, Mihajlo Neskovic având cele mai multe minute jucate, cinci goluri și șapte pase decisive.

Mihajlo Neskovic a semnat cu Sepsi OSK un contract pe trei ani, mijlocașul sârb având și experiență internațională, cu selecții în naționala Serbiei de juniori U17, U18, U19 și U21.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.