SPORT 22 mai 2024

Sepsi OSK și-a prezentat prima achiziție

de Marius Raczek | 1182 vizualizări

Abia s-a încheiat ediția 2023-2024 și Sepsi OSK se gândește deja la viitor. Marius Coman a fost prezentat oficial ca prima achiziție certă pentru sezonul următor, un jucător care s-a evidențiat la Corvinul Hunedoara.

Marius Coman, cel care în luna iulie va împlini 28 de ani, este atacantul despre care s-a vorbit mult în ultima vreme, el fiind atacantul revelației din acest sezon al Cupei României, competiție câștigată de Corvinul Hunedoara. Desigur, pentru Sepsi OSK, partida cu trupa hunedoreană este o amintire mai puțin plăcută, Corvinul, cu Marius Coman în echipă, producând acea înfrângere decisivă care practic i-a scos pe alb-roșii din Cupa României. Dar acel meci este de domeniul trecutului, iar acum atacantul hunedorean va putea să bucure asistența de pe Sepsi Arena, și nu numai.

Plecat la drum de la FC Baia Mare, Marius Coman a trecut pe la echipe precum Bucovina Pojorîta, Academica Clinceni, CFR Cluj, Universitatea Cluj, CSM Reșița, Comuna Recea, Petrolul Ploiești și desigur Corvinul Hunedoara. Drumul său până la Sfântu Gheorghe a fost lung, și s-a evidențiat cu precădere prin evoluțiile din Liga 2 la Comuna Recea și Corvinul.

Contractul lui Marius Coman este valabil pe trei ani, iar la Sepsi OSK va avea posibilitatea de a demonstra că este un adevărat pericol pentru porțile adverse și în Superliga.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.