SPORT 16 octombrie 2013

Maraton de baschet de 12 ore

de Székely Emőke | 519 vizualizări

Asociația Sepsi ISE va organiza pe data de 26 octombrie cea de-a patra ediției a Maratonului de Baschet de 12 ore. Evenimentul va avea loc în sala de sport a Liceului Teoretic „Mikes Kelemen”, durata competiției fiind de la ora 9 la ora 21.

Se poate înscrie orice persoană cu vârsta între 14 și 40 de ani, iar echipele trebuie să aibă 5+1 membri, însă jucătorul de schimb nu este obligatoriu. În ceea ce privește jucătorii legitimați la un club, echipele pot avea cel mult 3 juniori sau un senior legitimaţi.

„Meciurile se vor disputa între echipa Albă și cea Neagră, sortarea echipelor se va efectua la fața locului, de accea îi rugăm pe toți participanți să aducă tricouri de ambele culori. Nu vom avea arbitru, partidele se vor desfășura sub semnul bunei dispoziții și al fair play-ului” – spun organizatorii.

Pentru mai multe informații și înscrieri sunați la Szép József (0726981646) sau Bara Hunor (0742500016).

Numărul participanților este limitat la 18 echipe, iar locurile vor fi ocupate în ordinea înscrierilor. În urma tragerii la sorți dintre echipele înscrise înainte de 23 octombrie, o echipă va câștiga oportunitatea de a participa la acest eveniment fără nicio taxă de înscriere. Taxa de participare este de 5 lei/pers.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.