SPORT 18 ianuarie 2015

Maeștri de renume ai karate-ului mondial la prima ediție Camp&Champ

de Székely Emőke | 570 vizualizări

plakat

În weekend-ul 23-25 ianuarie, Sfântu Gheorghe va fi capitala karate-ului, și asta pentru că la prima ediție a evenimentului Camp&Champ, organizat de clubul Sport-All din municipiu, vor participa în jur de 150 de persoane, loturi naționale din mai multe țări, precum și maeștri de renume mondial.

Invitatul special va fi Antonio Oliva Seba (8 DAN), unul dintre cei mai căutați specialiști ai tacticii și strategiilor de luptă din lume, iar prezența lui a atras zeci de sportivi și antrenori, de la conducerea Federației Române de Karate, a lotului național, până la sportivi și antrenori din Ghana, Pakistan, Egipt, Ucraina și Ungaria.

Cred că România nu a mai găzduit un eveniment de asemenea amploare de ani de zile, iar în afară de București cu siguranță nu a mai fost un alt oraș care să aducă laolaltă atâția sportivi, antrenori și asemenea maeștri, precum invitații noștri speciali, Antonio Oliva Seba (8 DAN) și S. Kovács Ádám, multiplu medaliat la Campionatele Europene și mondiale. Vor fi 3 zile pline, cu două antrenamente, unul pentru copii și unul pentru adulți, precum și seminarii ținute pentru antrenori sau alte persoane interesate de acest sport. Nu a fost ușor să îl aducem pe Antonio Oliva Seba, fiind apreciat la nivel mondial, are un calendar extrem de încărcat, data evenimentului nostru am fixat-o cu el în luna mai a anului trecut, iar după Sfântu Gheorghe va zbura tocmai în Venezuela. Numele lui este cel care a atras echipele din străinătate, și sincer, numărul participanților mi-a depășit așteptările” – ne-a declarat organizatorul Vass Hunor.

Acesta a adăugat că a găsit deschidere atât la Federația Română de Karate, cât și la partenerii lor locali, cum ar fi clubul Shoto-Team, care îi va ajuta în organizare și buna desfășurare a evenimentului. De asemenea, la prima ediție Camp&Champ vor participa și cluburi din oraș și din județ. Evenimentul va începe vineri la Liceul „Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe, deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, iar cei care doresc să participe o pot face, prețul unui bilet pe o zi este de 30 de lei, care include dreptul de participare la antrenamentele ținute de maeștrii invitați, precum și la seminarii.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.