SPORT 27 ianuarie 2014

La Șugaș Băi se schiază

de Székely Emőke | 540 vizualizări

După o lungă perioadă de așteptare, iubitorii sporturilor de iarnă pot în sfârșit schia la Șugaș Băi. Ninsorile din ultimele zile i-a atras pe schiori ca un magnet, așa se face că la sfârșitul săptămânii în jur de 1.000 de persoane au schiat sau s-au dat cu placa pe pârtiile din stațiune.

„Pârtiile de la Șugaș Băi au fost luate cu asalt la sfârșitul săptămânii, peste 1.000 de persoane au venit la schi și snowboard. Au fost vândute 146 de abonamente, iar mulți au venit cu abonamentele vechi, care nu au fost folosite din cauza lipsei zăpezii. Prețul abonamentelor este între 10 şi 50 de lei, la care se adaugă o garanție de 15 lei, care este contravaloarea cipului de intrare. Garanția va fi returnată la predarea cipului” – a declarat viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Tischler Ferenc.

La Șugaș Băi funcționează două pârtii, una de 560 de metri și una de 250 de metri lungime. Cu toate că primăria nu are autorizație pentru organizarea unor cursuri de schi, mai mulți instructori de specialitate țin cursuri de inițiere pentru copii. Vestea bună este că săptămâna viitoare, când este vacanța între cele două semestre şcolare, pârtiile vor fi deschise zilnic între orele 9-21. Până atunci, dar și după vacanță programul este următorul: de luni până joi între 15-20, vineri între 15-21, iar sâmbătă și duminică între 9-21.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.