SPORT 7 martie 2019

KSE Tg. Secuiesc în semifinalele Cupei României

de Covasna Media | 745 vizualizări

În aceste zile, la Sala Polivalentă din Odorheiu Secuiesc se desfășoară turneul final al Cupei României la futsal pentru juniori sub 19 ani. Miercuri seară, în închiderea sesiunii dedicată sferturilor de finală, KSE Tg. Secuiesc a realizat o mare surpriză, învingând pe United Galați cu scorul de 6-5 (3-3). Meciul a fost foarte spectaculos, cu dese răsturnări de situație, dar calmul și stăpânirea de sine, în momentele cheie, au fost principalele atuuri ale echipei noastre.

În celelalte meciuri din sferturile de finală, rezultatele înregistrate au fost următoarele:

Bukovina Vicov – Informatica Timișoara 2-12

West Deva – CSM Tg. Mureș 3-6

Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Futsal Ceahlăul Piatra Neamț 5-3

În semifinale, KSE Tg. Secuiesc a avut un adversar foarte dificil, Informatica Timișoara. Echipa bănățeană a beneficiat și de avantajul programării, având 6 ore în plus pentru refacere. Informatica Timișoara a avut un sfert ușor, contra celor de la Bukovina Vicov, programat de la ora 14.00, acesta fiind chiar primul meci al turneului, în vreme ce covăsnenii au jucat seara, de la ora 20.00.

Informatica Timișoara a câștigat semifinala cu scorul de 5-1, oboseala acumulată de fotbaliștii de la KSE Tg. Secuiesc fiind vizibilă.

În orice caz, prezența formației noastre la această competiție este una mai mult decât onorabilă.

Foto arhivă

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.