SPORT 1 septembrie 2013

Jandarmii instruiesc cluburile sportive locale

de Monica Vrânceanu | 461 vizualizări

Recent, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Covasna s-a desfăşurat o activitate de pregătire a responsabililor de ordinea şi siguranţa publică din cadrul cluburilor de futsal ACS Spicom Sfântu Gheorghe, KSE Târgu Secuiesc şi clubului de fotbal de Liga a III-a FC Zagon.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului, Petronela Corodeanu, a declarat că acţiunea a avut ca scop stabilirea tuturor detaliilor în conformitate cu prevederile legale, astfel încât să se asigure condiţiile de siguranţă şi ordine publică pe timpul competiţiilor sportive desfăşurate pe teren propriu de echipele covăsnene.

„Activitatea a fost condusă de către comanda Jandarmeriei Covasna iar la această întâlnire au participat şi reprezentanţi ai Direcţiei Judeţene pentru Sport Covasna, ai Poliţiei Locale Sfântu Gheorghe şi ai Poliţei Locale Târgu Secuiesc. Înaintea începerii fiecărui sezon competiţional s-au desfăşurat, şi în anii precedenţi, activităţi pregătitoare de acest gen. Organizarea acestor întâlniri a fost benefică prin neînregistrarea de evenimente deosebite pe timpul competiţiilor sportive disputate în judeţul nostru”, a spus Petronela Corodeanu.

Potrivit acesteia, în perioada următoare se va desfăşura o astfel de activitate și cu responsabilul de ordine şi siguranţă din cadrul echipei de baschet feminin şi cu reprezentanţii echipei de fotbal ACS FC Păpăuţi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.